30. oktoober 2006
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Mazeikiu Nafta tegevjuht on sattunud Jukose esindajate kriitika alla

Mazeikiu Nafta tegevjuht Paul Nelson English on kaotanud Jukose poolt delegeeritud nõukogu liikmete usalduse, kirjutas BBN.

Pärast MN nõukogu kokkusaamist teatati, et järgmisel nädalal võib nõukogu vallandada Englishi. Samas praegune juhtkond toetab Englishi.

Jukose poolt delegeeritud nõukogu liikmed ei ole rahul tegevjuhiga. Nad on juba saatnud kirja Mazeikiu Nafta aktsionärile Yukos Internationalile, et 5. novembril nõukogu kohtumisel viiakse läbi umbusaldushääletus Englishi vastu.

Koopia kirjast saadeti ka teisele Mazeikiu Nafta aktsionärile - Leedu valitsusele. Nõukogu liikmed tahavad teada ka valitsuse arvamust tegevjuhi tuleviku kohta Mazeikiu Naftas.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077