Autorid: Annika Matson, Annika Matson Kald • 16. oktoober 2006
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Saku Õlletehas: oleme õlleturu suunanäitaja

Saku Õlletehase juht Ireneusz Smaga ütles õlleliidu teates, et firma on õlleturu trendide suunajana võtnud fookusesse kvaliteetõllede osakaalu suurendamise kangemate ja odavamate õllede arvelt.

"Saku Õlletehas on oma turuosa suurenemisega Eesti õlleturul väga rahul," ütles Smaga. Ta lisas, et Saku Kulla jätkuv müügiedu ning Carlsbergi ja Saku On Ice kasvavad müügimahud on tõestuseks sellele, et kvaliteetõllede osakaal turul on tõusuteel.

Saku turuosa premium õllede kategoorias ulatub 66%ni.

"Eraldi äramärkimist väärib ka alkoholivaba õlle osakaalu jõuline kasv, mille taga on peaasjalikult alkoholivaba Saku Originaali müügimahtude hüppeline suurenemine. Saku turuosa alkoholivaba õlle kategoorias on 45%," ütles Smaga.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077