26. september 2006
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Oskar lihatööstust soovib osta Wõro Kommerts

Äripäeva andmetel soovib pooled Viljandimaal asuva Oskar LT aktsiad osta Wõro Kommerts.

Eile kirjutas aripaev.ee, et väärtpaberite keskdepositooriumi andmetel on pooled Oskari lihatööstuse aktsiad omanikku vahetanud. Tegevjuht ja poolte aktsiate omanik Aldo Parik vastas eile küsimusele, kas aktsiate liikumise taga on ka mõni reaalne tehing: "Ei kommenteeri." Teine omanik on äriregistri andmetel Ants Jänes.

Oskari lihatööstuse viimase aasta müügitulu oli 53 miljonit krooni ja kasum 734 000 krooni.

Wõro Kommerts kuulub Eesti suuremate lihatööstuste hulka, eelmisel aastal töötas firmas 198 inimest ja ettevõte teenis 176 miljoni kroonise käibe juures 2,9 miljonit krooni kasumit. Ettevõte kuulub läbi firmade Lembit Ülperile, Anne Roosilehele ning investeerimisfondile Alta Capital.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077