Autor: Koit Brinkmann • 21. september 2006
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Iru Elektrijaama rekonstrueerimistöödeks kuulutati välja uus riigihange

Juulis välja kuulutatud riigihange Iru Elektrijaama katelde põletite vahetamiseks ning rekonstrueerimistöödeks ühtegi pakkujat ei toonud.

Iru Elektrijaam OÜ juhatuse esimehe Toomas Niinemäe sõnul ei kukkunud konkurss läbi, vaid see sattus puhkuste perioodile ning pakkujad ei jõudnud oma kalkulatsioonidega valmis. „Kuus võimalikku pakkujat on pakkumise dokumendid välja ostnud, neist kaks on Eesti firmad ning neli on rahvusvahelise taustaga,” lausus ta.

18. septembril kuulutas Iru Elektrijaam välja uue riigihanke. Niinemäe sõnul ehituse algusaja edasilükkumisest mingeid probleeme ehitustööde tähtaegadele ei tule. Riigihanke eelteates on ehitustööde eeldatava maksumusena märgitud summavahemikku 102-110 miljonit krooni.

Põletite vahetamine ning rekonstrueerimistööd on hädavajalikud, kuna lämmastikoksiidide konsentratsioon saasteaines ületab Euroopa direktiivis lubatut ning jaam ei tohiks peale 2008.aasta algust edasi töötada.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077