Juuni 2012 maailma tööstuses: laiapõhjaline langus koos esimeste positiivsete märkidega!

Globaalse tööstuse ostujuhtide küsitluse indeksi väärtus langes varasemalt 50,6 protsendi tasemelt 48,9 protsendini, mis tähistab ühtlasi viimase kolme aasta madalaimat väärtust (50 protsendi piir eraldab kasvu langusest, viidates positiivsete vastuste suuremale osakaalule). Nii tootmismaht kui ka uute tellimuste arv pöördus  varasemalt tõusult langusesse ning tööhõive tõusis varasemast aeglasemas tempos. Positiivse uudisena langesid tootjate sisendite hinnad esimest korda 7 kuu jooksul ning seda viimase kolme aasta kiireimas tempos.

Vaata täpsemat ülevaadet piirkondade lõikes koos graafikutega lisatud PDF failist.

 

 

 

 

Kristjan Eljand
Innopolis Konsultatsioonide ärikonsultant

Osale arutelus

  • Civitta Eesti turutrendide blogi

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Tööstusuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Statistika

Valdkonna töökuulutused

Teabevara